Υλικά:
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά άσπρο ξύδι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και μέσα της ρίχνουμε το λευκό ξύδι. Αφήνουμε να σταθεί 10 περίπου λεπτά και στη συνέχεια χτυπάμε με αυγοδάρτη ή μίξερ. Η ξινή κρέμα μας είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσουμε στα φαγητά, τα κουλουράκια ή τα γλυκά μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.