Υλικά:
1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
Τριμμένα κίτρινα τυριά
Μπέικον σε φέτες
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά κέτσαπ
Εκτέλεση:
Απλώνουμε την ζύμη για την πίτσα και πάνω της αλείφουμε το κέτσαπ μαζί με τη μουστάρδα. Πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά και μεγάλα κομμάτια από το μπέικον. Τυλίγουμε την ζύμη για την πίτσα ρολό και κόβουμε οριζόντιες λωρίδες πάχους ενός πόντου. Τις αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τις ψήνουμε σε φούρνο με αέρα στους 180 βαθμούς. Τα πιτσάκια μας θα είναι έτοιμα μόλις πάρουν ροδοκόκκινο χρώμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.