Υλικά:
Λουκάνικα τύπου χοτ ντογκ ή Φρανκφούρτης
Τυρί τσένταρ ή ένταμ κομμένο σε σχετικά χοντρές φέτες
Μακαρόνια λεπτά άβραστα
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα λουκάνικα μας και τα στεγνώνουμε καλά. Κόβουμε από το κάθε λουκάνικό μας λοξά τις άκρες του (όπως φαίνεται και στη παρακάτω φωτογραφία).
Ενώνουμε τις δύο άκρες του λουκάνικου τρυπώντας τις με το μακαρόνι. Κόβουμε προσεκτικά με το μαχαίρι τα μέρη του βέλους από το τυρί τσένταρ και τα στερεώνουμε στις δύο άκρες του μακαρονιού. Η πρώτη ερωτευμένη καρδιά μας είναι έτοιμη και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία όσες φορές θέλουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.