3 κούπες αλεύρι
1/2 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
1 κούπα τυρί ρεγκάτο τριμμένο + λίγο ακόμη για γαρνιτούρα
1/3 κούπας βιτάμ
1/2 κούπα βούτυρο γάλακτος (μαγειρικό)
3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι αλάτι
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει. Προσθέτουμε το βιτάμ και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε σιγά – σιγά και ένα ένα τα: γιαούρτι, τυρί, μπέικιν πάουντερ, αλάτι και αλεύρι. Τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη. Βάζουμε τη ζύμη σε ένα μπωλ και την αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες. Όταν τη βγάλουμε από το ψυγείο, την πλάθουμε σε στενόμακρα στο πάχος δακτύλου μπαστουνάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχει αντικολλητική κόλα. Τα πασπαλίζουμε με το τυρί της γαρνιτούρας και τα ψήνουμε στους 190 βαθμούς έως ότου ροδίσουν. Για να γίνει αυτό θα χρειαστούν περίπου 20 λεπτά.